Crème Brits Korthaar Kittens Beschikbaar

Op 5 April 2019 is er een nestje met drie hele mooie crème brits korthaar Katertjes geboren van onze lieve moederpoes Fanny van Daisys Casita en trotse Vader kater Armani. De kittens mogen begin Juli 2019 naar hun nieuwe baasje verhuizen.

Foto links onder is trotse vader kater Armani

Foto rechts onder is onze lieve moeder poes Fanny

Cattery Daisy’s Casita – 3 Creme Brits Korthaar Katertjes geboren op 5 April 2019 – Nog maar 1 beschikbaar..

Contact:
Catterynaam: Cattery Daisy’s Casita
Contactpersoon: Astrid
Lid van vereniging: Nederlandse Katten Fokkers Vereniging
E-mail:via contact formulier
Website:www.catterydaisyscasita.nl
Telefoon: 070 43 000 50
Woonplaats: Leidschendam-Voorburg
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum kitten(s): 05-04-2019
(Stamboom) naam moeder van de kitten(s): Fanny van Daisys Casita
Moeder is getest op: Felv en Fiv
(Stamboom) naam vader van de kitten(s): Armani van Boeskooltje
Vader is getest op: juli 2018: Pkd (echo en dna test), Hcm, Fiv en Felv
Advertentietekst: Het zijn 3 hele mooie crème brits korthaar katertjes geworden. De nieuwe baasjes krijgen 6 maanden schriftelijke garantie als de katertjes rond 5 Juli 2019 verhuizen.1 x Crème Brits Korthaar katertje = Beschikbaar1 x Crème Brits Korthaar katertje = Beschikbaar

1 x Crème Brits Korthaar katertje = Beschikbaar

1 x Crème Brits Korthaar katertje = Gereserveerd voor Nicola

1 x Crème Brits Korthaar katertje = Gereserveerd voor Roland en Esther

De kittens mogen rond 5 Juli 2019 naar hun nieuwe baasje verhuizen.

De kittens hebben bij het vertrek naar hun nieuwe baasje :
Een origineel eigendomsbewijs
Een Europees katten paspoort
Een raszuivere mooie stamboom
Een gezondheidsverklaring van de dierenarts
Een chip en registratie (tenaamstelling na verhuizing)
De kittens Zijn ontwormd en gecontroleerd en ingeënt door de dierenarts met de leeftijd van 8 weken en een tweede keer net voor de verhuizing als ze 12 weken oud/jong zijn.

Bij aankoop ontvangt u een koop overeenkomst met 6 maanden garantie.

De naam van het kitten op de stamboom en de chipregistratie kan nog door het nieuwe baasje worden uitgekozen na bezichtiging de eerste keer.

Omdat de creme brits korthaar uniek mooi en lief is en niet veel voorkomt zijn vaak de crème brits korthaar kittens al gereserveerd voordat ze geboren worden. Hierdoor kunnen de nieuwe baasjes kiezen voor een crème brits korthaar poesje of een katertje en ook twee of drie uit een nestje is mogelijk. Voordat de kittens geboren worden maken wij een selectie van een van onze  lieve moederpoezen en trotse vader katers met raszuivere eigenschappen. Hierna is het soms maanden afwachten wanneer de moederpoes krols gaat worden. Als de moederpoes eenmaal krols is, mag ze bij de vader kater en is het 5 a 6 weken afwachten of de poes zwanger is geworden. Na 9 a 10 weken worden de kittens geboren en is het altijd spannend hoeveel kittens (vaak tussen de 1 en 3) en of het poesjes of katertje zijn geworden. Als de kittens twee weken oud/jong zijn worden de nieuwe baasjes die een kitten gereserveerd hebben als eerste ingelicht via de e-mail met foto’s. Als de kittens 5 weken oud/jong zijn krijgen de nieuwe baasjes een uitnodiging om de kittens voor de eerste keer te komen bezichtigen. Als de kittens 13 weken oud/jong zijn mogen ze verhuizen naar hun nieuwe baasjes. Wij geven het juiste en voldoende voer en de belangrijkste verzorgingsmiddelen mee zoals ontworming mee voor de eerste 6 maanden. Alle kittens krijgen 6 maanden garantie door middel van een kitten koopovereenkomst. Voor al uw vragen over het reserveren van een crème brits korthaar poesje of katertje kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via het contact formulier.